Acord als autobusos de Nou Barris i recollida de signatures (CUP)

fora sagales volem tmbEls i les treballadores de les línies 80, 81, 82 i 83 concedides per TMB a Sagalés han arribat el divendres 26 d’abril a un ACORD, i per tant desconvoquen la VAGA INDEFINIDA que tenien des de fa gairebé dos mesos.

ELS ACORDS ES RESUMEIXEN EN:
1- Els treballadors tindran jornades continuades de 6 hores, amb un descans de 30 minuts i continuar la jornada laboral fins la que cada treballador té establerta.

2- Amb el compliment del primer punt, es normalitza els descansos entre jornades i tindran, almenys, les 12 hores de descans que marca la normativa legal vigent.

3- L’ Empresa obre un termini fins després de l’estiu per estudiar si es  “ despenja o no, “ del conveni col·lectiu. Durant aquest període els treballadors cobraran la nòmina integre com fins ara.

4- La paga del mes de març, la cobraran en tres terminis.

5- L’ Anselmo, el company acomiadat, ha quedat fora de l’acord pendent que es celebri el judici properament. Tot i que els companys que han negociat la desconvocatòria de la vaga han intentat fins a l’ultim moment, sense èxit, que en cas d’acomiadament improcedent, sigui el treballador qui decideixi per la readmissió o bé pels diners de la indemnització, finalment serà l’empresa qui decideixi en cas d’acomiadament improcedent.

Des de la CANDIDATURA D’ UNITAT POPULAR DE NOU BARRIS (comissió municipalista de la Trobada) valorem com a precari i de mínims l’acord, ja que amb la legislació actual vigent, en qualsevol moment l’empresa es pot despenjar del conveni i per tant que els treballadors i treballadores de Sagalés hagin de tornar a la lluita.
En aquesta línia, de valoració, s’han començat a recollir signatures per reclamar al Sr Joaquim Forn, President dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)  que l’empresa pública que presideix, recuperi les quatres línies privatitzades, incloent a la plantilla a l’ Anselmo.
FORA SAGALÉS, VOLEM TMB!!
ANSELMO READMISSIÓ!!
LA LLUITA CONTINUA!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s