Carta del company Xavier Abella, conductor d’Horta i persona que va fer tirar endavant la denuncia de l’entrepà

cartro_09-page-004 (2)“Em fa gràcia quan escolto que la Direcció li vol pagar els endarreriments de l’entrepà a tots. La Direcció el que volia era que no ho cobres ningú i va recórrer fins que un jutge va fallar a favor dels 672 companys/es que vam denunciar. El jutge és l’únic responsable que avui 672 companys/es segur que cobrem els endarreriments.

O sigui que menys contes, la sentència és molt clara, solament els 672 denunciants tenen el dret a cobrar. Perquè la Direcció vol pagar a tothom? És una inversió, una hipoteca, un bussines, entre la Direcció i els sindicats.

Per cert, l’últim conveni que es va signar a la baixa, vam perdre deu vegades, i cap sigla sindical va donar ni la cara, ni alternatives.
Ah! Per ser just lloo la postura coherent i valenta d’ACTUB, al no signar el paper, aquest paper sol val per col·laborar amb la Direcció i els seus plans, si vol pagar la Direcció ha tingut temps. Roma no paga a traïdors.”

Anuncis

One comment

  1. victoriano lunaro

    Javi muy bien eso de roma no paga a traidores, pero TB le conviene pagar a estos “sindicatos” VENDIDOS para tenerlos a su disposición.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s