Arxivada la denuncia penal de la Direcció i els seus esquirols contra un company de la COS

eL’any passat, la Direcció un cop ens van congelar el sou per tres anys i ens va retallar el conveni vigent va intentar també robar nos la paga extra de Desembre. Això va desembocar en vagues i diferents mobilitzacions en defensa del poder adquisitiu.

Com sempre, les empreses sindicals CCOO, SIT i UGT van animar l’esquirolatge i no es van sumar a les vagues decidides per l’Assemblea General.

Durant aquest període van aparèixer alguns vídeos d’esquirols a la vaga. Treballadors i treballadores que li feien el joc a la Direcció i que acceptaven passivament com ens tornaven a retallar el sou una altra vegada. El que es coneix típicament com a esquirols.

La Direcció novament va tornar a posar el bufet d’advocats i va denunciar penalment amb la signatura de 69 esquirols a un company de la COS acusant-lo de ser la persona que va realitzar aquests vídeos. Un petit i nou sindicat era el mal de cap més gran de la Direcció i aquesta sancionava a la meitat dels seus afiliats.

La setmana passada el Jutjat va desestimar la denuncia i la va arxivar per manca de proves.

Volem agrair als companys i companyes que ens van donar suport en aquell moment i van posar diners a la caixa de resistència.

Als esquirols només recordar-lis que a principis de 2015 quan també cobrin la paga extra de desembre de 2012 ja els hi vindrem a recordar que és gràcies a tots i totes les que van lluitar, molt a pesar seu i de la Direcció.  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s