Bescanvi Sindical i la COS denuncien a Inspecció de Treball les condicions en que la Direcció fa treballar al company Andreu de Cabo

El passat dijous 16 de maig, Bescanvi Sindical i la Coordinadora Obrera Sindical van presentar una denuncia a Inspecció de Treball per les condicions de manca d’ordre, neteja i manteniment en que la Direcció fa treballar al company readmès per acomiadament nul Andreu de Cabo.

A més a més, la Direcció també ha sigut denunciada per la manca d’il·luminació necessària i per les males condicions ambientals de la zona de treball en las que ha sigut assignat.

Recordem que Andreu de Cabo va ser acomiadat com a represalia sindical i que la Direcció l’ha hagut de readmetre per sentència judicial, però que ni l’ha incorporat en el seu lloc habitual de treball (cotxera pablo díez), ni en les seves tasques laborals que tenia anteriorment.

La Direcció ha recorregut la sentencia declarant l’acomiadament nul i no li ha retornat el salari debengat durant el temps que va està al carrer acomiadat.

Tot això pot indicar que la Direcció continua amb la seva política de desgast personal i assetjament contra aquest treballador. De continuar amb aquesta dinàmica, la presentació de noves denuncies no serà d’estranyar.

A les imatges la denuncia:

i1i2i3i4i5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s