La COS sol·licita la fi de la censura de TMB contra Cafè amb llet

anunci.31.42A la Direcció d’autobusos de TMB,

Avui hem pogut saber que la Direcció de TMB i de l’empresa Promedios ha denegat la possibilitat de publicitar el llibre de la revista Cafè amb llet en relació a la crisi del model sanitari públic. En aquest llibre es tracta de com la gestió pública-privada ha portat a casos de malversació de fons i a acusacions que han acabat als Tribunals. Alguns dels personatges citats al llibre són membres de CiU i del PSC.

Com a conductors i conductores d’autobusos de TMB sabem perfectament que la Direcció no ha posat problemes als partits polítics que s’han pogut permetre anunciar-se durant les eleccions, tampoc ho ha fet a una organització cristina (e-cristians) i les seves tesis, ni a diverses editorials que han donat a conèixer les seves novetats literàries.

Per aquests motius entenem que la denegació de publicitar el llibre Andreu Mas: on són els meus diners? és una decisió política de la cúpula dirigent de TMB. És a dir del President de TMB (Joaquim Forn, membre de CiU) i del Vicepresident de TMB (Dídac Pestaña, membre del PSC).

Exigim que s’acabi amb la censura política imposada per la Direcció de TMB i que la revista Cafè amb llet pugui publicitar el seu llibre igual que ho han fet altres editorials.

Coordinadora Obrera Sindical (COS) a Autobusos de TMB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s