La COS denuncia l’incompliment de la Direcció en relació al dret de vaga

iAhir, dilluns 1 de juliol, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va denunciar a Inspecció de Treball que el passat 12/11/2012 la Inspectora de Treball i Seguretat Social, Noemí Carretero, resolia en base a les denúncies presentades per la COS en relació a diferents problemàtiques durant les vagues de l’any 2012 i amb numero d’expedient: 8/0040594/12 que “se requiere a la empresa se abstenga de preguntar a los trabajadores acerca de su participación en los paros convocados, para no coartar, en modo alguno, la libertad de estos en el ejercicio de su derecho”. Podeu veure la resolució a la imatge.

La Direcció d’autobusos de TMB va continuar requerint als treballadors sobre la participació en les següents jornades de vaga durant el 2012 a través tant del sistema de pantalla SAE, com de manera verbal a les oficines de les diferents cotxeres. A les diferents imatges asota es veu que la Direcció continua requerint als treballadors al voltant de la seva participació a les vagues que es continuaven realitzant.

Per tant, la Direcció d’autobusos de TMB, malgrat haver rebut la resolució d’Inspecció de Treball i de que la pròpia COS va mostrar i donar còpies d’aquesta resolució als caps de cotxera, aquest van fer cas omís i van incomplir el requeriment de la Inspecció de Treball en relació al dret de vaga.

Esperem que Inspecció de Treball ens doni la raó i obri acta d’infracció, alhora que estarem pendents de com actua la Direcció en l’aturada del proper dijous 11 de juliol.

mail.google.commail.google.com1mail.google.com2mail.google.com4mail.google.com3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s