“La direcció condemna sense reserves els atacs que han patit alguns conductors i fa –i continuarà fent- tot el possible perquè els autors siguin perseguits i castigats.” Segur?

Ultims_acords_070207_2_ CopyEl 8 de febrer de 2007, i arran d’una nova agressió contra un conductor i de la vaga convocada per fer front a aquesta situació, la Direcció feia la següent declaració:

“La direcció condemna sense reserves els atacs que han patit alguns conductors i fa –i continuarà fent- tot el possible perquè els autors siguin perseguits i castigats.” Pots llegir tot el comunicat a la imatge.

Tot això succeïa per que a l’any 2006 ja s’havien produït 40 agressions a conductors i la situació de tensió anava en augment. A resultes d’això, delegats sindicals i treballadors van començar a aturar durant hores la línia on es produïa una agressió fins a arribar al punt d’haver de convocar la vaga abans comentada. Pots llegir la noticia de l’aturada aquí.

Aquesta declaració de la Direcció ha sigut oblidada en el cas del company Bonilla, on no només no ha condemnat els insults i agressió que va patir el conductor, sinò quan encara no se sap la data del judici per denuncies creuades ha decidit acomiadar-lo, saltant-se d’aquesta manera la presumpció d’innocència.

D’aquesta manera queda força clar que les declaracions de la Direcció, encara que estiguin en paper, són pura demagògia.

Resulta curiós que la mateixa Direcció que ara llueix protocol propi en relació a les agressions contra els conductors i conductores oblidi que aquest es va realitzar gràcies a la pressió de les mobilitzacions i vaga de la plantilla.

Tant al 2007 com ara, la Direcció utilitza l’argument contra el dret de vaga dient que el futur de l’empresa es pot veure compromès. Tant llavors com ara, la Direcció no ens enganya, al contrari, ens avergonyeix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s