El Comitè d’empresa deixa tirat a Bonilla. La vaga continua

imatge color Bonilla readmissióAvui, divendres 19 de juliol, el Comitè d’empresa ha decidit desconvocar les aturades del 22 al 26 de juliol decidides en Assemblea General a Cotxeres de Sants.

La decisió de desconvocar les aturades per part del Comitè d’empresa s’ha fet en contra de la voluntat del propi conductor acomiadat i en contra de la votació totalment majoritària de tots i totes les treballadores que van assistir a Cotxeres de Sants.

El més impresentable de tot és que el Comitè d’empresa ha desconvocat sense arribar a cap acord amb la Direcció i sense tenir cap proposta per part d’ella.

Bonilla continua acomiadat i el Comitè d’empresa ha traït la seva pròpia proposta de mobilitzacions per defensar-lo. Vergonyós!

La Coordinadora Obrera Sindical (COS), com ja havíem advertit, no ens fiàvem gens ni mica del Comitè d’empresa i, per aquest motiu, també haviem presentat a Departament de treball una convocatòria d’aturades paralela a la del Comitè d’empresa.

Per aquest motiu, les aturades del 22 al 26 de juliol continuen sent totalment legals i tots els treballadors i treballadores que les vulguin secundar tal i com es va decidir en Assemblea General ho poden fer tranquil·lament.

En concret les aturades legalitzades són:

-De dilluns a dijous (22 a 25 de juliol): de 9h a 11h, de 19:30h a 21:30h i de 2h a 4h.

-Divendres (26 de juliol): de 11h a 16h. Per poder fer una Assemblea General i decidir entre tothom.

Amb el poc temps que ens deixa de marge la decisió del Comitè d’empresa intentarem estar el dilluns a totes les cotxeres per informar a tots els treballadors i treballadores de la situació.

Es important que corri la veu que la vaga encara es pot realitzar, que és legal i que tal i com vam decidir en Assemblea General hem de mostrar a la Direcció que no acceptem l’acomiadament d’un company que va utilitzar la legítima defensa enfront una agressió.

Pel company Bonilla, pel nostre futur laboral. La vaga continua!

-Qualsevol dubte, envieu correu a tb@sindicatcos.cat o truqueu al 669 17 19 57.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s