Amb tristesa per la resignació de la plantilla, desconvoquem les aturades del 23 al 26 de juliol

imatge color Bonilla readmissióAvui ha sigut un dia dur, difícil i trist. Molt trist.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem pogut testimoniar que, malgrat que una Assemblea General va decidir convocar 5 dies d’aturades, vuit sindicalistes del Comitè d’empresa sense consultar a ningú les van desconvocar divendres passat i aquesta decisió ha sigut acceptada resignadament pels treballadors i treballadores que avui no han secundat les aturades.

El petit seguiment de les aturades d’avui (un 5% aproximadament) s’explica per que no solament CCOO, UGT i SIT s’han desmarcat, sinó per que CGT/PSA i ACTUB com a sindicats també han emès comunicats desanimant a la gent a secundar les aturades.

Tot això ha fet molt complicada i díficil la situació d’avui, encara que per a la COS enteniem que, per sobre de tot, si una Assemblea General havia decidit unes aturades només una altra Assemblea General podia desauturitzar les.

Coneixem perfectament el xantatge al qual està sometent CCOO, CGT, PSA, SIT i UGT a ACTUB en que si no accepta tot el que ells li diuen es trencarà aquesta unitat del Comitè d’empresa que ja incomplert les seves propies propostes de mobilització.

Dijous hi haurà un CEMAC (acte de conciliació obligatori abans d’un judici), els sindicalistes del Comitè d’empresa han estat repetint per les cotxeres que demà i el mateix dijous hi hauria negociacions amb la Direcció. Aquestes negociacions s’han donat les últimes 3 setmanes i no han fet moure en res a la Direcció, per això mateix s’havien convocat aquests cinc dies d’aturades.

Coneixent a la Direcció, i per l’experiència amb Andreu de Cabo, dubtem que la Direcció dijous al CEMAC porti una proposta de readmissió. Dessitgem equivocar-nos i que dijous hi hagi aquesta proposta de readmissió.

Si no és el cas, i ja ho han dit també per les cotxeres els sindicalistes del Comitè d’empresa, el 12 de setembre hi haurà una nova aturada amb Assemblea General convocada pel Comitè d’empresa.

Com que per sobre de tot està el company acomiadat, la COS secundarà l’aturada del 12 de setembre i anirem a aquesta Assemblea General ha donar la nostra opinió.

La COS un cop analitzat el petit seguiment de les aturades d’avui desconvoca les aturades que queden per la resta de la setmana, del dimarts al divendres. No té sentit continuar amb unes aturades que no pressionen suficientment a la Direcció.

Volem agraïr especialment a tots aquells companys i companyes que avui heu secundat les aturades. Us ho agraïm molt, moltissim, de tot cor.

Enviem una abraçada molt forta al company Bonilla. Ell sap prou bé que estarem en tot el que es realitzi per a la seva readmissió, convoqui qui ho convoqui.

Això no s’ha acabat. S’acabarà quan Bonilla torni a estar treballant amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s