(Vídeo) Que hagués passat si trenca el vidre o entra dintre de l’autobús?

imatge color Bonilla readmissióFa aproximadament tres mesos, un conductor d’un bus de TMB va repel·lir una agressió d’un passatger que anava amb la seva filla de sis anys.

La Direcció d’autobusos de TMB va sancionar a aquest conductor acomiadant-lo, quan encara no té data de judici amb el passatger. Directament la Direcció va suprimir la presumpció d’innocència d’aquest treballador que, avui en dia, es troba al carrer.

La pròpia Direcció quan el Comitè d’empresa va convocar una aturada de cinc hores va començar a enviar als mitjans de comunicació i a dintre de les cotxeres tot d’informació contra el conductor acomiadat, posant molt d’èmfasi en què el passatger anava amb la seva filla, com si això fos prova de què aquest no hagués pogut començar agredint al conductor.

Ahir, al voltant de les 12h i les 13h al costat de la Sagrada Família es va viure una situació amb qui conduïa un autobús del Bus Turístic que mostra perfectament en quin tipus de situacions ens podem trobar els i les que treballem en el transport públic.

Al vídeo pots veure com un home, amb una criatura a un braç, colpeja en reiterades ocasions el vidre de l’habitacle del conductor o conductora del Bus Turístic.

Què hagués passat si es trenca el vidre? Què hagués passat si aquest individu entra al bus o des de fora colpeja a qui condueix?

Aquestes imatges mostren que la Direcció ha comès un error molt greu saltant-se la presumpció d’innocència i el legitim dret a la defensa del conductor acomiadat.

Exigim a la Direcció la revisió del cas del conductor acomiadat i la seva readmissió immediata.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s