El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifica la nulitat de l’acomiadament d’Andreu de Cabo

TSC-page-001Avui la meva advocada ha rebut la notificació que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs de suplicació que la Direcció d’autobusos de TMB va interposar contra la sentència dictada pel Jutjat social Nº 20 de Barcelona en la qual es decretava que el meu acomiadament era nul.

Això és una altra garrotada que sofreix la Direcció de TMB que ja porta malgastats més de 25.000€ en intentar acomiadar-me com a represàlia sindical.
Em comenta la meva advocada que mai havia rebut amb tanta celeritat una resolució del TSJC, així de ràpida va ser la resolució del Jutjat social Nº 20 de Barcelona que també van observar les males maneres en l’actuació de la Direcció de TMB.

En aquesta sentència el TSJC torna a deixar molt clar que “la realitat provada és molt diferent a l’informe de l’empresa”, l’empresa manca a la veritat en intentar presentar una realitat falsa.
Queda provat que l’informe elaborat pel Centre de Seguretat i Salut Laboral de Barcelona deixa en evidència que va ser la Prefectura del departament de Telecomunicacions de TMB, amb la seva actitud passiva i de desídia, que van crear i van fomentar el malestar instaurat en la secció.

El TSJC torna a reconèixer la meva actitud reivindicativa com a delegat sindical i novament deixa clar que no van ser certs els motius que va argumentar l’empresa en la meva carta d’acomiadament; inclusivament el TSJC decreta que existeixen indicis clars que l’actuació de l’empresa TMB és motivada per la meva activitat sindical.

Ara l’empresa només li queda un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem de Madrid, que amb tots els diners públics que porten malgastant en intentar acomiadar a un treballador reivindicatiu, esperem que no ho faci i així no tiri més diners de tots els ciutadans de Barcelona.

Jo seguiré amb el cap ben alt i un somriure als meus llavis.
La dignitat d’un treballador no es trepitja!
Visca la lluita de la classe obrera!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s