Inspecció de treball requereix de manera immediata a la Direcció l’aplicació de mesures correctores per tal d’eliminar el risc a la línia 24

Barcelona-20130108-00046 (2)Arran de varies denúncies presentades per Bescanvi Sindical i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en relació a la línia 24 l’Inspector requereix una nova avaluació de riscos i la immediata aplicació de mesures per evitar risc en aquesta línia. A les imatges l’informe d’Inspecció de treball.

Segons la Direcció aquesta maniobra no representa cap risc, però l’Inspector de treball recorda a la Direcció que la documentació que ha presentat no fa cap avaluació dels riscos reals derivats de la maniobra de marxa enrere d’aquesta línia.

Per aquest motiu, l’Inspector de treball requereix que es realitzi una avaluació de riscos tal com s’expressa en l’informe que ha fet arribar a la Direcció.

A més a més, l’Inspector de treball requereix que de manera immediata s’apliquin “les mesures correctores que siguin adequades per tal d’eliminar aquest risc”.

Pots llegir les diverses denuncies i la problemàtica que es dóna a la línia 24 aquí

REQUERIMENT L-24-page-001REQUERIMENT L-24-page-002REQUERIMENT L-24-page-003

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s