Convocatòria del Comitè d’empresa de vagues pel 12 de setembre i de manera indefinida

Tots els sindicats del Comitè d’empresa (a excepció del sindicat de comandaments ACAT) han notificat a Departament de treball i a la Direcció de TMB la convocatòria d’aturades decidida en l’Assemblea General de Cotxeres de Sants del passat 11 de juliol. Asota la convocatòria.

Seria tot normal si no fos que en aquella mateixa Assemblea General també es va decidir realitzar 5 dies d’aturades al juliol que vuit sindicalistes del Comitè d’empresa van decidir desconvocar tres dies abans de començar-les, passant-se pel forro la decisió dels treballadors i treballadores. Pots llegir més sobre aquest tema aquí.

Així que tenint en compte aquests antecedents no és gens sorprenent que molts i moltes no ens creguem en absolut que el Comitè d’empresa complirà el decidit per la plantilla.

Amb tota seguretat abans del 12 de setembre el Comitè d’empresa es reunirà per intentar desconvocar o retallar les aturades, que han de servir per pressionar a la Direcció a readmetre al conductor acomiadat per repel·lir una agressió d’un passatger.

En tot cas, com ja hem anunciat la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en diferents fulles i butlletins, nosaltres estem disposats a seguir endavant amb les mobilitzacions amb tothom que respecti les decisions de l’Assemblea General.

convo12sconvo12s2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s