Reunió del Comitè d’empresa: dilluns 2 de setembre, 19:30h, cotxera Triangle

IMG-20130824-WA024Tal com vam informar el passat 29 d’agost, amb la convocatòria del Comitè d’empresa de les aturades del 12 de setembre en endavant, era segur que aquest es reuniria a principis d’aquest mes per “descafeïnar” les aturades decidides en Assemblea General.

Aquí pots veure el vídeo de l’Assemblea General i la votació realitzada el mes de juliol.

Demà, dilluns, a les 19:30h a la cotxera del Triangle es reunirà el Comitè d’empresa. Allà els sindicalistes que ja es van carregar la decisió de l’Assemblea General de realitzar 5 dies d’aturades el mes de juliol intentaran tornar a desmobilitzar a la plantilla.

Esperem que en aquesta ocasió, a diferència del que va passar al juliol, els sindicalistes d’ACTUB, CGT i PSA es mantinguin ferms i continuïn amb les mobilitzacions, encara que els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT, com sempre fan, abandonin la lluita per la readmissió del conductor acomiadat per repel·lir una agressió.

En tot cas, com ja hem anunciat la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en diferents fulles i butlletins, nosaltres estem disposats a seguir endavant amb les mobilitzacions amb tothom que respecti les decisions de l’Assemblea General.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s