Mediació a Departament de treball sense cap resultat positiu

IMG-20130813-WA004Aquest matí, 3 de setembre, i fins al migdia s’han reunit els sindicats del Comitè d’empresa amb la Direcció d’autobusos de TMB al Departament de treball per mediar en relació a la convocatòria de vaga del 12 de setembre en endavant.

Com era d’esperar la Direcció segueix enrocada i no està disposada a readmetre al conductor acomiadat per repel·lir l’agressió d’un passatger.

I diem com era d’esperar per que, per al moment, només s’ha realitzat una aturada de 5 hores l’11 de juliol, ja que les 5 jornades de vaga convocades pel mateix mes i decidides per l’Assemblea General van ser desconvocades tres dies abans per vuits delegats sindicals del Comitè d’empresa desacatant el decidit per la plantilla.

La Direcció sap perfectament que la majoria del Comitè d’empresa no vol lluitar pel treballador acomiadat i està molt tranquil·la en la seva posició intransigent.

Sobretot, tenint en compte que les aturades del 12 de setembre en endavant ahir dilluns ja es van posar en dubte pels sindicalistes de CCOO, CGT, PSA, SIT i UGT.

nota de prensa 2Menció especial té CGT que ahir, 2 de setembre, enviaven una nota de premsa als mitjans de comunicació parlant de vaga indefinida, mentre que a la tarda al Comitè d’empresa proposaven un dia d’aturada de 4-5 hores al mes. A la imatge la nota de premsa de CGT.

És evident per qualsevol que la Direcció no variarà el seu posicionament si veu que els sindicalistes es dediquen a reventar la mobilització dels treballadors i treballadores.

A l’igual que abans de l’11 de juliol, quan molts sindicalistes deien que “la plantilla no es vol moure” i on finalment la majoria de conductors i conductores van secundar l’aturada i un miler van assistir a l’Assemblea General, ara els mateixos sindicalistes domesticats tornen amb la mateixa cantarella per intentar desanimar l’ambient.

Només si es continua amb lo acordat a Cotxeres de Sants i el 12 de setembre els treballadors i treballadores ens aturem massivament i assistim a l’Assemblea General per ratificar les aturades de dues hores acordades i convocades la Direcció haurà de canviar d’opinió i acceptar readmetre a Bonilla.

Ens juguem que un company es quedi a l’atur i ens juguem que sigui encara més complicat treballar de cara al públic. No ho oblidem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s