12 de setembre, vaga de 11h a 16h i a les 13h: Assamblea General a Cotxeres de Sants

IMG-20130904-WA000El dijous vinent 12 de setembre es realitza, convocada pel Comitè d’empresa, l’Assemblea General de treballadors i treballadores d’autobusos de TMB. A la imatge el cartell.

El mateix Comitè d’empresa que al juliol es va passar pel forro la decisió votada per la plantilla (5 dies d’aturades) en l’anterior Assemblea General de l’11 de juliol.

Amb aquell gest la majoria del Comitè d’empresa ha intentat matar l’Assemblea General.

La majoria del Comitè d’empresa intenta que la gent pensi: per a que anar a una Assemblea General si després no s’acata el que es decideix? I d’aquesta manera la gent deixi d’assistir a les Assemblees Generals i assumeixi que el seu futur laboral només el poden decidir els sindicalistes del Comitè d’empresa.

No podem permetre que això passi. No podem asseure’ns a veure com uns sindicalistes podrits a rebaixos sindicals col·laboren amb la Direcció a destruir les nostres condicions laborals i salarials.

Tot els sindicats del Comitè d’empresa van fer discursos a l’Assemblea General de l’11 de juliol contra l’acomiadament de Bonilla i per fer front a les agressions que podem rebre com a treballadors i treballadores d’un servei públic.

A l’hora de la veritat, només ACTUB va defensar el passat dilluns 2 de setembre en el Comitè d’empresa mantenir les mobilitzacions del setembre tal com es van acordar al juliol.

Ara, els sindicalistes del Pentàgon (CCOO, CGT, PSA, SIT i UGT) volen o deixar de realitzar les aturades o realitzar una aturada un dia al mes. Cap d’aquestes opcions farà canviar la posició de la Direcció de mantenir l’acomiadament.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) fem una crida a tots i totes les treballadores a assistir a l’Assemblea General, a expressar la seva opinió sobre el que està passant i a no retrocedir en les mobilitzacions fins que Bonilla torni a treballar amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s