Reunió del Comitè d’empresa abans de l’Assemblea General: dilluns 9 de setembre, 11:30h, cotxera Zona Franca

IMG-20130807-WA013Tal com vam informar el passat 2 de setembre, el Comitè d’empresa es tornarà a reunir el dilluns vinent 9 de setembre a les 11:30h a la cotxera de Zona Franca.

En aquesta reunió Mario de Pablo, actual President del Comitè d’empresa i sindicalista del SIT, tornarà a dimitir del seu càrrec, tal com ja va fer fa una setmana.

Fa un any aquesta titella de la Direcció va enrrocar-se al càrrec de President del Comitè d’empresa quan els treballadors i treballadores li van exigir que dimitís per no obeir les Assembles Generals que defensaven la paga extra de nadal. Llavors no va permetre que es realitzés la votació.

Ara, veient que se li acaba el mandat en uns mesos prefereix abandonar precipitadament el càrrec per poder abandonar la mobilització pel company acomiadat. Un acte de covardia en tota regla.

Després de la dimissió i elecció d’un nou President del Comitè d’empresa (està per veure qui serà) es passarà a tractar el tema de l’aturada i Assemblea General del 12 de setembre a Cotxeres de Sants a les 13h.

En aquest sentit, i si no varien la seva posició de fa una setmana:

– Els sindicalistes d’UGT ja han dit de no fer aturades i esperar-se al judici laboral (que pot trigar uns vuits mesos).

– Els sindicalistes de CGT-PSA han proposat una aturada d’hores un dia al mes amb concentració en algun lloc emblemàtic de Barcelona. Esperem que, finalment, canviin la seva proposta i secundin la que proposi l’ACTUB.

– Els sindicalistes del SIT sembla que l’opció de CGT-PSA o la d’UGT ja els hi sembla bé.

– Els sindicalistes de CCOO, per la seva part, han dit que el dilluns ja diran que opinen.

– Els sindicalistes d’ACTUB han defensat fer les aturades decidides en l’anterior Assemblea General i convocades per tot el Comitè d’empresa: Aturades de 2 hores de dilluns a divendres.

Veurem si el dilluns continuen amb la mateixa opinió diversa o es decideixen a fer una proposta de tot el Comitè d’empresa. Aquesta última opció ara mateix sembla més que improbable, sabent que UGT i SIT ja han dit obertament al Comitè d’empresa que volen deixar correr tota la mobilització decidida en l’Assemblea General de l’11 de juliol.

En tot cas, com ja hem anunciat la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en diferents fulles i butlletins, nosaltres estem disposats a seguir endavant amb les mobilitzacions amb tothom que respecti les decisions de l’Assemblea General.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s