Et pot passar a tu!

IMG-20130713-WA007Només en el mes d’agost la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha pogut saber i contrastar tres incidents entre conductors i passatgers o conductors d’altres vehicles:

A la H6 un conductor té una discussió per l’obertura de les portes, surt del vehicle per trucar al CRT, ja que el SAE no funciona, i un passatger l’insulta estant al carrer. Què hagués passat si colpeja al company estan al carrer? No té dret a defensar-se?

 A la 109 un altre conductor veu com un taxista el tanca a Sants estació, surt del vehicle, colpeja la finestra i la porta de l’autobús i quan veu arribar a la Guardia Urbana s’introdueix dintre del taxi i s’autolesiona. Ara el company i el taxista tenen denuncies creuades.

A la 64 un tercer conductor es increpat per una passatgera, que no havia marcat parada, per que no havia parat l’autobús. La passatger l’insulta i quan baixa li crida al company: “a ver si te meto dos ostias y encima te despiden!”.

És evident que l’acomiadament de Bonilla, i la manera en com la realitzat la Direcció, tindrà conseqüències per a tots i totes les que treballem a peu de carrer. Per aquest motiu permetre que la Direcció se surti amb la seva és permetre que a tots i a totes ens sigui encara més difícil fer la nostra feina.

Posant a un costat el que han fet o han deixat de fer els sindicats i els sindicalistes del Comitè d’empresa, és responsabilitat de cada treballador i treballadora pensar per si mateix i decidir, en base a la seva consciencia, si cada un de nosaltres voldríem sentir nos recolzats en una situació d’acomiadament per la resta dels companys i companyes de la feina. 

Si la resposta és afirmativa, si voldríem estar acompanyats en aquest difícil moment, llavors hem de realitzar l’aturada de 11h a 16h del dijous vinent 12 de setembre i hem d’assistir a l’Assemblea General a les 13h a Cotxeres de Sants.

Els companys i companyes que estaran a les cotxeres per part del nostre Comitè de vaga són:Horta: Andreu de Cabo i Jesús Mingueza; Pablo Díez: Tania Banús i Gabriel Bartí; Zona Franca i Guantánamo: Ramón Rojo, Félix Gimenez i Alberto Boguña i Triangle: Alberto Miguel i Josep Garganté

Els membres del Comitè de vaga es descompten, com qualsevol treballador, l’aturada i posen els diners a la Caixa de resistència.

Carta oberta del company Bonilla:

https://costb.wordpress.com/2013/07/04/carta-oberta-del-conductor-bonilla-12733-a-tots-i-totes-les-companyes-i-treballadores-de-tmb/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s