Una Assemblea General confusa fa decidir, a la majoria del Comitè de vaga del Comitè d’empresa, de continuar amb les aturades de 2 hores des de demà divendres 13 de setembre

IMG-20130912-WA017Avui un 50% de la plantilla d’autobusos ha secundat l’aturada de 11h a 16h i uns 600 treballadors i treballadores han assistit a l’Assemblea General.

L’ambient estava enrarit. Després de la desconvocatoria unilateral del Comitè d’empresa de les aturades decidides per la plantilla al juliol molts treballadors i treballadores estaven molt desconfiats amb el que podia passar.

I el pitjor que podia passar ha passat. CGT i PSA han mantingut la seva proposta, malgrat que havien afirmat que secundarien les decisions d’ACTUB, i això ha portat a una divisió dels i les assistents.

Els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT han apostat, en la segona votació, per la proposta de CGT i PSA i el resultat ha sigut d’un empat que ningú ha acabat d’entendre. S’han dit xifres diferents per part de dos components del Comitè d’empresa.

Quan des de la taula han plantejat separar se fisicament per poder comptar els vots perfectament, la CGT i PSA han mostrat la seva preocupació per la divisió causada per la seva proposta i han decidit retirar-la. Aixó ha creat molta confusió i els treballadors i treballadores assistents han sortit majoritariament de Cotxeres de Sants sense saber ben bé com s’havia quedat.

Per aquest motiu el Comitè de vaga del Comitè d’empresa s’ha reunit a les 19h a la cotxera de Zona Franca i la seva majoria ha decidit, per la renúncia de CGT i PSA de la seva proposta, de continuar amb les aturades de 2 hores (9-11, 19:30-21:30 i 2-4) de dilluns a divendres. Pots veure el comunicat a la imatge.

Per tant, demà divendres 13 de setembre comencen les aturades de 2 hores i ara toca informar a tots els companys i companyes per que sapiguin quina és la decisió final.

Els i les companyes de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) estarem al costat de Bonilla i estarem demà a les cotxeres per informar a la gent de que les aturades de dilluns a divendres de 2 hores continuen.

Amunt i força!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s