El Periódico de Catalunya, com sempre, tan mal informat (conscientment)

Un cop més El Periódico de Catalunya dóna un cop de mà a la Direcció de TMB i intenta confondre a l’opinió pública. En l’article d’avui sobre la vaga d’autobusos afirma que el company Garganté és de la CGT, quan en realitat és de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

No només això si no que El Periódico li atribueix la responsabilitat de les irregularitats de les votacions a l’Assemblea General del passat dijous, quan ni la COS tenia representació a la taula del Comitè d’empresa en l’Assemblea, ni el company Garganté va participar en la organització de les votacions, com qualsevol persona que hagi assistit sap, cosa que és evident que El Periódico de Catalunya no va fer. Periodisme tendenciós en tota regla.

Des de la COS exigim una rectificació al Periódico de Catalunya d’aquesta informació totalment falsa.  De la línea argumental de l’article ja no diem res per que El Periódico de Catalunya sempre ha estat en contra de les vagues d’autobusos de TMB i al costat de la Direcció de TMB. Són així els pijos progres.

Des de la COS animem a tots i totes les treballadores a continuar el dilluns 16 de setembre amb les aturades convocades per la majoria del Comitè de vaga del Comitè d’empresa (ACTUB, CGT i PSA).

Els membres del Comitè de vaga de la COS aniran a partir de dilluns al seu lloc de treball i realitzaran l’aturada en les hores establertes, com qualsevol altre treballador i treballadora.

Els diners recaudats pel descompte dels membres del Comitè de vaga de la COS durant les primeres dues jornades seràn entregats al company Bonilla, tal i com ja se li ha informat.

Endavant amb les aturades de 2 hores!

pepe2pe3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s