Bonilla no hauria de pagar els plats trencats del Comitè d’empresa

pe3Tal com havíem informat a l’agost, els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT aprofitarien qualsevol oportunitat per tornar a deixar tirat a Bonilla. Oblidant-se, d’aquesta manera, de totes les situacions complicades que ens trobem els treballadors i treballadores quan sortim al carrer a fer la nostra feina.

Que no es confongui ningú, els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT no s’han despenjat per les votacions de l’Assemblea General del passat dijous 12 de setembre. Ho han fet, per què són les titelles de la Direcció i, des del principi, el seu paper ha sigut que la Direcció se surti amb la seva.

I qui paga els plats trencats, de moment, és el conductor acomiadat, que veu com molts dels seus companys i companyes li donen l’esquena, gràcies a la propaganda de CCOO, UGT i SIT.

A partir de dilluns, 16 de setembre, tornem a les aturades de 2 hores (9-11h, 19:30-21:30h i 2-4h).

Tots i totes les que no vau aturar-se el passat divendres podeu deixar a un costat les disputes sindicals del Comitè d’empresa i pensar en el company acomiadat i en el calvari que està vivint, ell i la seva familia. I pensar, a la vegada, que el que li ha passat a ell us pot passar a vosaltres.

Només si les aturades augmenten de seguiment durant aquesta setmana hi haurà una oportunitat per a què la Direcció reflexioni i busqui una sortida al conflicte generat per ella. Està en la mà de cada treballador i treballadora aturar-se i fer-ho possible.

Xavier Trias afirma que no tenim dret a defensar-nos d’una agressió
Per acabar de rematar la situació d’indefensió que significa per tothom que treballi a autobusos de TMB l’acomiadament de Bonilla, ja que no es va tenir en compte la pressumpció d’innocència i la legítima defensa, el divendres passat l’Alcalde de Barcelona va afirmar a El Periódico de Catalunya que ni en cas de defensa propia “un servidor públic no pot pegar a un ciutadà”.

Xavier Trias a part de mentider és un cínic, ja que sap perfectament que molts treballadors públics (mestres, infermeres, etc.) es troben en la desgraciada situació d’haver-se de defensar d’agressions en els seus llocs de treball.

A més a més, el mateix Codi Penal reconeix que la legítima defensa t’eximeix de la responsabilitat penal en defensar-te d’una agressió il·legítima. Si t’agredeixen de manera il·legítima tens dret a defensar-te com a persona.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) animem a tots i totes les treballadores a què el dilluns 16 de setembre augmenti el seguiment de les aturades convocades per la majoria del Comitè de vaga del Comitè d’empresa (ACTUB, CGT i PSA).

La COS ha retirat la seva convocatoria i se suma a la d’ACTUB, CGT i PSA.

Els 9 membres del nostre Comitè de vaga aniran a partir de dilluns al seu lloc de treball i realitzaran l’aturada en les hores establertes, com qualsevol altre treballador i treballadora.

Els diners recaudats pel descompte dels membres del Comitè de vaga de la COS durant les primeres dues jornades seràn entregats al company Bonilla, tal com ja se li ha informat.

No és moment ara de recels, retrets ni excuses. Tots i totes contra les agressions al lloc de treball i per la readmissió de Bonilla. Endavant amb les aturades de 2 hores!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s