Les Assemblees de centre decideixen desconvocar les aturades per manca de seguiment

IMG-20130713-WA009Durant avui dilluns 16 de setembre s’han realitzat les aturades de 2 hores i entre els companys i companyes que han secundat la vaga s’han realitzat Assemblees de centre per decidir si continuar o no amb la vaga.

Desgraciadament, de moment, la Direcció i els seus sindicalistes de CCOO, UGT i SIT s’han sortit amb la seva, desmobilitzant a la plantilla.

Un cop finalitzada d’una manera confusa l’Assemblea General de dijous, la Direcció va posar tots els mitjans, rebaixant a una vintena dels seus sindicalistes amb les seves fulles corresponents, per què fessin la feina bruta de continuar aturant la possibilitat d’iniciar la lluita contra les agressions i l’acomiadament d’un conductor.

I avui dilluns, els sindicalistes rebaixats de CCOO, UGT i SIT tornaven a ser a les cotxeres per fer la mateixa tasca directiva.

Mentrestant, conductors i conductores d’ACTUB, Besacanvi Sindical i la Coordinadora Obrera Sindical (COS), en el seu temps lliure, i delegats d’ACTUB han anat a les cotxeres en sentit contrari. Tractant d’explicar els motius i la necessitat de realitzar les aturades convocades.

No ha ajudat en absolut la posició de CGT i PSA que, malgrat estar al Comitè de vaga, ha estat al costat dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT i ha enviat aquest missatge als treballadors i treballadores:

“COMPAÑEROS:
CGT INFORMAMOS QUE SIGUE VIGENTE LA PROPUESTA DE PAROS INDEFINIDOS DE ACTUB Y COS, APROBADA EN ASAMBLEA.
EL VIERNES, PRIMER DIA DE PAROS, ESTOS FUERON MUY FLOJOS, DONDE PARARON POCO MAS DE 100 COMPAÑEROS.
A DIA DE HOY LA SITUACION ES CONFUSA, YA QUE LA PLANTILLA NO PARECE DISPUESTA A SECUNDAR UNA HUELGA INDEFINIDA QUE FUE VOTADA POR ALGO MAS DE 80 VOTOS.
EN LOS DIAS PRECEDENTES, PUSIMOS TODO NUESTRO EMPEÑO EN EVITAR LA SITUACION QUE FINALMENTE SE DIO, DE AHÍ NUESTRA PROPUESTA DE PARAR UNA VEZ AL MES HASTA EL DIA DEL JUICIO DEL COMPAÑERO BONILLA.
NUESTRA PROPUESTA FUE DESAUTORIZADA, Y NUESTROS COMPAÑEROS EN EL COMITÉ DE HUELGA, MERCADER, RAMIRO, VALENTIN Y LAMATA, FUERON GRAVEMENTE INSULTADOS EN LA ASAMBLEA POR UNA MINORIA “RADICAL” QUE NO ACEPTA MAS IDEAS QUE LAS SUYAS PROPIAS.
SEGÚN PARECE, EL LUNES SE HARAN ASAMBLEAS POR COCHERAS PARA EVALUAR LA SITUACION. A MEDIDA QUE NOS VAYAMOS ENTERANDO, OS IREMOS INFORMANDO.
UN SALUDO Y ANIMOS.”

Com es pot llegir ja utilitzen el mateix llenguatge de la Direcció i dels seus sindicalistes. Molts ànims per intentar tirar les aturades de 2 hores no tenien, sinò més bé al contrari.

Amb tot això no és de sorprendre que el seguiment de les aturades no hagi incrementat avui dilluns. Fet que fa poc efectiva la pressió a la Direcció.

Per aquest motiu, la majoria dels treballadors i treballadores que han assistit a les Assemblees de centre han decidit desconvocar la vaga a partir de demà dimarts 17 de setembre.

El conflicte lluny d’allunyar-se, queda irresolt de moment…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s