La Direcció paga demà un referèndum per netejar la consciència de CCOO, UGT i SIT

IMG-20130925-WA003Dels creadors de “hacemos un referendum con dos urnas y como no sale el resultado que queremos juntamos los votos de ambas urnas y listo (CCOO, UGT y SIT 2005)” ara ens presenten aquest nou referèndum per veure si així maten definitivament el model assembleari i de pas es neteixen una mica la consciencia, que la tenen plena de merda.

Els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT ens informen que la Direcció els hi paga un referèndum demà 26 de setembre amb el resultat que a la Direcció i als seus lacais els interessa.

La Direcció aportarà les urnes, pagarà les butlletes i posarà tots els rebaixos sindicals que facin falta per que tot quedi “atado y bien atado”.

Les urnes ja estan guardades a les oficines de les cotxeres, els sobres pagats per la Direcció amb diner públic al seu costat i els sindicalistes del rebaix dormint per estar a les 4am a la cotxera.

A aquesta gran paròdia de democràcia aniran a votar els col·lectius que estan fora de conveni, els que estan dintre de conveni però actuen com si estiguessin fora i tots i totes aquelles que els hi encanta l’opció nº4.

referendumA més a més dels que no anem a votar hi haurà els que votarem nul o en blanc per mostrar la nostra disconformitat amb aquest referèndum de xoriços.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s