Santiago Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, es reuneix amb la CUP per parlar de TMB

IMG-20130705-WA011Després de les preguntes que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) presentava en la sessió de control al Govern pel malbaratament de diners públics a TMB i al no haver rebut cap resposta digne d’aquest nom la CUP va demanar una reunió amb el Conseller Vila per veure si per aquesta via es podia contrastar la informació i rebre explicacions. A sota el vídeo.

El passat dimecres 25 de setembre Vila rebia a la diputada Isabel Vallet i el diputat Quim Arrufat per intentar informar sobre els diferents casos exposats.

La reunió amb sorpresa es va acabar igual que la resposta al ple…sense resposta.

El conseller segueix sense informar sobre les preguntes que es formulaven a la sessió:

-El cost total del nombre de membres de l’equip directiu (603 en concret).

-Sous dels directius, nivells salarials i membres en cada nivell.

-Valor de l’ús dels cotxes oficials i del total de places de parking i transport d’autocars privats per a les oficines d’aquesta empresa.

-El motiu i l’import de contractar a Miguel Ángel Martín López i el motiu i l’import, també, de contractar a José Vicente Muñoz Gómez, com a Adjunt de Direcció de Comunicació i Relacions Institucionals.

-L’import destinat als diferents despatxos externs d’advocats.

-El preu d’acomiadar a Andreu de Cabo i haver de ser readmès per sentència que confirma la nul·litat d’aquest acomiadament.

retribucióCap ni una.

En un ritual habitual, segons el Conseller, considerar tot l’anterior malbaratament de recursos públics era “molt subjectiu” i “la realitat sindical de TMB és molt complicada”. Però no va negar cap de les informacions anteriors.

S’oferia de nou a donar resposta per escrit a les preguntes anteriors, la CUP les formularà de nou per escrit a veure si així hi ha més sort.

De manera informal Lluís Pitarch, cap de relacions institucionals de la conselleria de Santiago Vila, va comentar als diputats de la CUP que els conductors de TMB cobren 50.000 euros anuals, deixant entreveure que no hi havia motiu de queixa.

Al dia següent, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va entregar a la diputada de la CUP la retribució anual d’un conductor d’autobusos de TMB: 32.000 euros anuals. Isabel Vallet va mostrar a l’assessor de Vila aquesta documentació que desmentia la seva informació. Pots veure a la imatge la retribució anual.

Com afirma la dita, Lluís Pitarch, s’atrapa abans a un mentider (o a un mal informat) que a un coix.

Aquí la segona resposta de Santiago Vila. Per dir-li d’alguna manera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s