Higienització: la COS denuncia, la Direcció comença a reaccionar

higienitzacióEl passat dimecres, 18 de setembre, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam presentar una denúncia a Inspecció de treball informant que des del passat mes d’abril s’havien deixat de realitzar els tractaments d’higienització als autobusos de TMB.

Aquests tractaments es realitzaven mensualment tal com s’indica en el formulari omplert un cop finalitzat el tractament. Pots veureu a la imatge.

De resultes de la no realització d’aquests tractaments d’higienització diversos treballadors i treballadores han sofert picades de puces, mosquit tigre, etc.

La COS exigiem a la Direcció la immediata represa dels tractaments d’higienització i el seu tractament mensual.

Dit i fet, tres dies després, el 21 de setembre, la Direcció començava a posar en marxa la higienització d’alguns autobusos. Pots veure-ho a la imatge de sota.

IMG-20131002-WA003Desgraciadament, encara són la immensa majoria d’autobusos els que no s’han realitzat aquests tractaments i, per tant, tenen els problemes detectats de conductors i conductores que han patit picades.

Per aquest motiu, esperem que abans que arribi la citació amb l’Inspector de treball ja tinguem tots els autobusos en condicions d’higienització correcta.

Estarem atents i atentes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s