No hi ha interessos pels danys i perjudicis de l’entrepà. El SIT torna a mentir

IMG-20131008-WA000Avui els sindicalistes del SIT han repartit una fulla (a les imatges) en la qual es pregunten: on estan els 85.000 euros d’interessos dels companys i companyes que van denunciar els danys i perjudicis pel tema de l’entrepà?

I la resposta si preguntes a un advocat és: No hi ha interessos per aquest concepte, ja que quan es va dictar la sentència en primera instancia no es va estimar l’existència del 10 % en concepte de mora, que podria ser un interès reclamable.

Per altra banda tampoc es pot reclamar l’interès legal, ja que en el moment que es va dictar la sentència de primera instancia la Direcció d’autobusos va consignar l’import de la condemna al jutjat per poder recórrer en suplicació.

Quan es va dictar la sentència de segona instancia l’increment que va dictar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya també va ser consignat per la Direcció al compte corrent del jutjat abans d’interposar el recurs de cassació al Tribunal Suprem.

IMG-20131008-WA001Conclusió, ni s’han devengat, ni per tant es poden reclamar interessos per aquesta condemna, ja que l’empresa ha pagat tan bon punt li han sigut notificades les diverses sentències que s’han dictat.

De fet, a la fulla del SIT es parla d’una execució de sentència que mai ha existit per que la Direcció va pagar al compte corrent del jutjat, esperant a que els seus dos recursos aconseguissin que no prosperes la denuncia.

Tot això no ho saben els sindicalistes del SIT?

Òbviament ho saben, però prefereixen crear el dubte i mentir als treballadors i treballadores per intentar crear confusió i mala maror contra els sindicats que van denunciar el tema dels danys i perjudicis de l’entrepà (ACTUB, CGT i PSA).

Tothom sap que la Coordinadora Obrera Sindical (COS) és molt crítica amb el pagament de l’entrepà per a tothom, com a mesura de la Direcció per a cobrir les vergonyes dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT. Però una cosa és argumentar l’error de CGT i PSA en signar aquest acord amb CCOO, UGT i el SIT i una altra cosa és mentir i crear confusió com fan els sindicalistes del SIT per desprestigiar als sindicats denunciants.

A la fulla del SIT, per últim, no deixa de ser eloqüent el seu cinisme quan parlant del referèndum “prometido por el SIT” en relació a l’acomiadament del company Bonilla, línies més tard afirmen sobre les mobilitzacions que “esperaremos que CCOO y UGT inicien estas campañas”.

Es nota que tenen ganes de lluitar pel company acomiadat. Tantes ganes com les que van tenir pel company Andreu de Cabo. Cap ni una.

SIT, cínics a matar!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s