Ajuntament i TMB a remolc de la COS: Ironies d’aquesta empresa

IMG-20130908-00388El passat diumenge 6 d’octubre la Coordinadora Obrera Sindical (COS) publicava el canvi en el reglament de viatgers del Transport Públic en relació a poder entrar bicicletes plegades a l’autobús decidit per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) el passat 30/7/13.

La COS denunciava públicament que la Direcció d’autobusos no havia informat als conductors i conductores d’aquest canvi i que això podia portar a situacions problemàtiques i discussions entre conductors i viatgers per aquest canvi en el reglament.

Dos dies després de fer-ho públic la COS, l’Ajuntament de Barcelona i TMB van informar als mitjans de comunicació (pots veure la petita columna a La Vanguardia a la imatge) i als mateixos treballadors i treballadores de l’empresa (a la imatge el fulletó que pots trobar al cartró horari.

No deixa de sorprendre que un sindicat petit, nou i amb pocs recursos econòmics estigui millor informat e informi a la plantilla abans que la pròpia Direcció d’aquests canvis institucionals que afecten la feina. Per no parlar del Comitè d’empresa….

Aquest fet diu molt de com funcionen les coses a la nostra empresa.

b2b

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s