La CUP sol·licita tota la informació sobre els sous i les condicions de l’equip directiu de TMB

El passat 3 d’octubre la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va entregar cartes a l’atenció de la Direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) sol·licitant informació referent als sous de totes les persones fora de conveni que actualment cobren de les diferents empreses de TMB.

Ahir, 14 d’octubre, va ser el torn de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) per a sol·licitar la mateixa informació al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santiago Vila.

Recordem que va ser aquest Conseller el que va utilitzar, al febrer i a l’agost d’aquest any, el dèficit del Transport Públic per apuntar noves possibles retallades a TMB.

De fet, la CUP es va reunir el passat 25 de setembre amb Santiago Vila sense que aquest donés resposta a les preguntes que se li van realitzar el passat 17 de juliol al Ple del Parlament de Catalunya.

Això si, en la reunió del passat 25 de setembre Santiago Vila es va comprometre a respondre a les preguntes que la CUP li realitzes per escrit. Doncs ja té les primeres preguntes sobre els sous i les condicions de l’equip directiu de TMB.

Veurem si compleix i respon.

s

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s