El resultat desmobilitzador d’un referèndum hipòcrita (CCOO, UGT i SIT)

cEl passat 27 de setembre la Coordinadora Obrera Sindical (COS) afirmàvem sobre el referèndum pagat per la Direcció i realitzat pels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT en relació a les agressions que patim els treballadors i treballadores i l’acomiadament del company Bonilla:

“Veurem si la passivitat que implica el referèndum es tradueix en manca de participació a les mobilitzacions. Ja se sap que és molt fàcil votar una cosa en un minut i després no fer absolutament res del que s’ha votat.”

I això és exactament el que ha passat, de les 1509 persones que van votar mobilitzacions sense aturades han anat a la concentració convocada per aquestes tres empreses sindicals: 35 alliberats sindicals de CCOO, UGT i SIT.

Podeu veure la foto de la “concentració”, els del SIT han arribat tard. No tenien ni pancarta, ni mégafon. Tot molt treballat.

És evident que una fulla repartida el 10 d’octubre pels sindicalistes d’UGT i cap fulla dels sindicalistes de CCOO i el SIT en relació a aquesta concentració no podien obtenir cap altre resultat. Quan no es tenen ganes de lluitar es fa un paripé per fer creure que es lluita.

És evident també que el cinisme i la hipocresia generada pels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT acaba obtenint que una mica menys de mitja plantilla siguin tan cínics i hipòcrites com els seus sindicalistes.

referendumdeladireccioPots veure a la imatge el resultat del referèndum i els 1509 que avui han passat del que van votar.

El referèndum de la Direcció avui ha quedat totalment desqualificat per encarar cap tipus de mobilització seriosa.

És evident, per últim, que com a eina de la Direcció, en mans dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT, per fer empassar a la plantilla properes retallades és un èxit. I això és el que busquen.

Asota el vídeo que ha fet la UGT, on es pot veure quins 35 sindicalistes rebaixats de CCOO, UGT i SIT hi havia avui a la concentració i com utilitzen en el vídeo la pancarta i la gent que està amb el megàfon fent creure que van amb ells, quan en realitat els companys són d’ACTUB, Bescanvi Sindical i la COS i ens hem passat tota l’estona posant a parir als sindicalistes de la Direcció i rient nos del seu patétic refèrendum.

Sindicalistes de CCOO, UGT i SIT, doneu vergonya aliena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s