CCOO ens sol·licita que retirem la fotografia del conductor agredit

Ahir, a les 20:39, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) rebíem aquest correu electrònic de CCOO d’autobusos de TMB:

“Buenas tardes, hablo en nombre de M.B. Me comunica que han publicado una foto suya en su página web que él no ha autorizado. Y les pide por favor que retiren dicha foto de la web. Si no la retiran, se reserva el derecho a emprender las acciones legales que crea oportunas.
José Luis Martín.”

Per aquest motiu retirem la fotografia del conductor agredit que vam manipular per que no fos reconeixible la identitat d’aquesta persona.

La COS vam publicar aquesta fotografia després de saber que des del dilluns s’havia donat aquesta agressió i esperant que la Direcció de TMB, el Comitè d’empresa o el seu sindicat fes pública l’agressió i denunciés la situació en la que ens trobem els treballadors i treballadores d’autobusos.

En passar 4 dies, no veure cap moviment per part de cap d’aquests tres organismes i, després de que aquesta i una altra fotografia del conductor agredit fos enviada per watsapp entre la plantilla amb clares mostres de preocupació per lo ocorregut, vam decidir manipular la fotografia per a que no fos identificat el conductor però es fes pública l’agressió.

Sobretot tenint en compte el nivell d’agressions que hi ha contra els conductors i conductores, l’acomiadament d’un conductor de l’empresa que va repel·lir una agressió i les declaracions de l’Alcalde Xavier Trias.
El conductor acomiadat encara continua al carrer a l’espera del judici que pot trigar encara molts mesos.

Per a la COS resulta profundament preocupant que ni el Comitè d’empresa, ni el sindicat de l’agredit facin arribar a l’opinió pública una agressió d’aquest tipus, ni totes les que es donen en el lloc de treball.

L’única manera de resoldre un problema és fer públic l’existència d’aquest. Amb opacitat els únics que perdem som els treballadors i treballadores.

Aquí la noticia que vam publicar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s