Curiositats de TMB: Mentre un dia diuen que el sistema de Transport Públic està apunt de col·lapsar-se, al seguent “estrenen” la segona fase del Retbus

vanguL’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de TMB van anunciar ahir als quatre vents la segona fase del Retbus (ells li diuen Nova Xarxa per no recordar que l’invent ve del govern anterior del PSC-ICV).

Avui tots els mitjans en van plens. Tot són lloances i somriures complices els uns amb els altres. Pots veure un exemple a la imatge.

No deixa de sorprendre que aquesta notícia arribi un dia després que l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el mateix Xavier Trias declaressin que el sistema de Transport Públic pot col·lapsar-se econòmicament al 2014. Pots llegir dues notícies sobre aquest tema a sota.

Un dia els dirigents dels diferents organismes públics anuncien la catàstrofe econòmica i al dia següent anuncien un increment de la despesa per aquesta segona fase del Retbus. Sospitós, com a mínim sospitós…

Per treure’n l’aigua clara, aquí deixem els pressupostos de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona. És interessant veure els apartats sobre el Transport Públic i les Infraestructures:

-Els pressupostos de la Generalitat 2014: http://www15.gencat.net/ecofin_wpres14/03_projecte.htm

-Els pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona 2014: Llibre verd projecte Pressupost 2014 Copy

-El Resum de gestió de TMB de 2012: TMB_ResumGestió_2012_CAT Copy

expanviewerviewer2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s