Comencen a sortir a la llum les agressions amagades per la Direcció i els seus sindicalistes

vanLa Direcció no fa públiques les constants agressions que patim els treballadors i treballadores quan estem a la feina. Tracta de mantenir una imatge idíl·lica on aquests fets no es produeixen o es minimitzen tot el que poden. Actua així per que sap que si surten totes les agressions als mitjans de comunicació, l’opinió pública podria entendre perfectament que és lògic que un conductor es defensi d’una agressió sense haver de ser acomiadat.

La Direcció tampoc ha fet cap campanya pública recordant que els treballadors i treballadores del transport públic som Autoritat. Aquest tipus d’informació podria ajudar a aturar el nivell d’agressions que patim.

Els sindicalistes del rebaix que són conscients de totes les agressions ja que arriben al Comitè de seguretat i salut, tampoc no informen del que passa als mitjans de comunicació. Encara pitjor, tracten de defensar l’opacitat d’aquestes agressions dient que millor que no es faci públic per qüestions legals. Menteixen per fer-li el joc a la Direcció i els que sortim rebent sempre som els que anem al nostre lloc de treball.

20mHo vam dir quan van acomiadar a Bonilla i ho repetim totes les vegades que faci falta: Tots i totes ens podem trobar en una situació complicada que acabi en una agressió.

ACTUB i la COS hem començat a enviar notes de premsa cada cop que hi ha una agressió. Els mitjans de comunicació han començat a fer-se ressò del tema, però necessitem l’ajuda de tothom per intentar que no se’ns escapi cap incident o agressió.

Si saps d’una agressió d’un company o companya o t’han amenaçat o insultat fes un parte amb còpia i entrega’l a la cotxera. Envia’ns una foto del parte i/o truca’ns per a qualsevol incident/agressió que sàpigues (669 17 19 57).  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s