La retallada amagada del servei d’autobusos de TMB es sistematitza

retalladaservei2El passat dijous 14 de novembre la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciàvem públicament que la Direcció d’autobusos de TMB està suprimint serveis d’autobusos i torns sencers de línies que està establert que funcionin un dia de cada dia, però que no ho fan per manca de conductors i conductores.

Pots trobar tota la informació aquí.

Avui tornem a publicar més informació que demostra que la Direcció està sistematitzant cada cop més la retallada, amagada a l’opinió pública, del servei d’autobusos de TMB.

Mentres s’ha realitzat una campanya mediàtica massiva de la segona fase de la NOVA XARXA, basada amb treball precari, la realitat és que continua reduint-se el nombre de serveis d’autobusos que surten a treballar.

A la imatge es pot veure el cartell de la cotxera d’Horta on s’indica quines línies retallen servei els dies 29 de novembre i 5, 13 i 20 de desembre. Mentrestant, a les marquesines i els pals de parada s’informa d’un servei que en realitat no s’oferirà a les persones que estan esperant aquests autobusos.

Aquesta situació està provocant queixes del passatge per les esperes i més pressió per l’ajustament d’horaris als conductors i conductores. Una combinació de factors que només generen un pitjor servei de Transport Públic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s