“La demanda pactada”, un exemple de com funciona el sindicalisme de la UGT

1El passat 13 de novembre l’empresa sindical UGT va entregar a l’Ajuntament de Barcelona una carta per a Eduard Freixedes, regidor de Mobilitat.

En aquesta carta, que pots veure a la imatge, la UGT sol·licitava que la línia V3 arribes al polígon industrial de la Zona Franca.

Al dia següent, 14 de novembre, la premsa es feia ressò d’aquesta demanda. Pots veure a sota la imatge la nota que sortia al diari 20 Minutos.

Només quatre dies després, 18 de novembre, el Director General d’autobusos de TMB, Jaume Tintoré, obria la porta a ampliar el recorregut de la V3 i de la H8. Pots veure la notícia  a sota també al diari 20 Minutos.

Els i les que treballem fa anys a autobusos de TMB no ens sorprèn la velocitat en que UGT sol·licita una cosa i al cap de pocs dies la Direcció li concedeix. I menys quan s’apropen les eleccions sindicals. És la estratègia de demanar el que ja se sap que et serà acceptat abans de sol·licitar-ho. No és el primer cop que la utilitzen i segur que no serà l’última.

D’aquesta manera queden bé la UGT i la Direcció, una fent veure que lluita per alguna cosa i l’altre fent creure que és dialogant i accepta les demandes sindicals. Una mà neteja l’altre.

12

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s