CCOO, UGT i SIT: Els grans organitzadors de derrotes

ugtA l’igual que el passat 22 octubre, la concentració organitzada pels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT avui, 28 de novembre, ha resultat un total i absolut fiasco.

Dels 1509 treballadors i treballadores que van votar per mobilitzacions sense aturades no ha anat ningú.

En aquesta ocasió a la concentració no han anat ni els 35 alliberats sindicals d’aquestes empreses sindicals que ho van fer a l’anterior i només ho han fet una vintena. Pots veure a les imatges als sindicalistes del rebaix molt “concentrats”.

sitPer la seva banda, alguns sindicalistes d’ACTUB i tres conductors han fet acta de presència amb pancarta i megàfon, recordant el paper nefast de CCOO, UGT i SIT en aquesta “mobilització”.

Com s’ha pogut passar dels 1000 treballadors i treballadores reunits a Cotxeres de Sants al juliol a aquesta misèria?

Molt senzill. Els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT han fet el que estan encarregats de fer: Desmobilitzar i portar a la derrota a la plantilla d’autobusos de TMB. Ho han fet molt bé i la Direcció els ha premiat per la seva gran tasca.

Especial paper han jugat els sindicalistes de CGT/PSA, que amb la seva traïció a l’Assemblea de Cotxeres de Sants al juliol i el paper confús a l’Assemblea de Sants al setembre li han posat molt fàcil el terreny als sindicalistes de sempre per acabar com s’ha acabat.

IMG-20131128-WA0001De poc ha servit també, el paper jugat pels sindicalistes més veterans d’ACTUB, que van caure de ple en la fal·làcia de que anar junts tot el Comitè d’empresa era millor que anar “només” els que vam estar en la mobilització pels 2 dies i per la paga extra de Nadal.

Els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT no sumen, resten. I aquesta lliçó s’hauria d’aprendre per properes mogudes.

Mentrestant, les agressions continuen, Bonilla està al carrer i la plantilla continua totalment passiva. La Direcció i els sindicalistes de CCOO, UGT i SIT guanyen i, per contra, perdem tota la plantilla, estigui afiliada on estigui o no estigui en cap sindicat.

En algun moment ens haurem de posar mans a l’obra per canviar aquesta situació.

Diversos treballadors i treballadores d’autobusos de TMB ens reunirem el dissabte 14 de desembre a les 18:30h al Casal Popular de 9 Barris, Passeig Urrutia 125. Parada Metro: Llucmajor. Estàs convidat i convidada a venir i dir la teva.

Els sindicalistes del rebaix no són benvinguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s