TMB fa pública a través d’UGT certa informació dels sous just el dia que la CUP i la COS es querellen contra Forn i Pestaña

ugtUn cop més la Direcció de TMB reacciona a remolc de les peticions de la COS i la CUP sobre els sous de l’equip directiu (603 persones fora de conveni col·lectiu).

Després de reclamar-ho sindicalment i a través del Parlament de Catalunya, avui, just el dia que presentem una querella criminal contra el President i el Vicepresident de TMB, la Direcció, a través d’UGT, fa arribar als mitjans de comunicació un document anomenat Estructura de personal on s’indiquen de manera àmplia i sense detallar els sous de tota l’empresa.

A la imatge pots veure la data d’avui a la web d’UGT mencionant el document de la Direcció de TMB i, obviament, posant-se les medalles (un clàssic).

quadrat-cubellEl document malgrat que indica que hi ha un 8% de personal que està fora dels diferents convenis col·lectius existents, en cap cas indica la quantitat de persones que estan en els esglaons més alts de l’estructura. Tampoc aporta detallades les retribucions.

A poc a poc la Direcció està veient que l’opacitat mantinguda fins ara no hi ha manera de mantenir-la.

Ho vam dir no fa massa: L’opacitat de la Direcció de TMB podria tenir els dies comptats. Continuarem treballant per que la transparència arribi a la nostra empresa.

Adjuntem el document editat per la Direcció de TMB: Estructura de personal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s