Xavier Trias: “estem passant per moments econòmics complexos que demanen que des dels poders públics actuem amb total responsabilitat” Segur?

IMG-20140105-WA0000El passat 27 de desembre l’equip de comunicació de Xavier Trias, en el seu nom, va contestar a una pregunta formulada per la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en relació als sous opacs dels 603 membres de l’equip directiu fora de conveni col·lectiu. Aquí pots trobar la resposta sencera de “Xavier Trias”.

En un dels parrafs de la resposta de Xavier Trias afirmava que “Actualment, estem passant per moments econòmics complexos que demanen que des dels poders públics actuem amb total responsabilitat.”

Veiem com entén Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i President de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la responsabilitat econòmica en moments complexos.

Tres exemples ens ho clarificaran:

– Canviar el logotip de l’AMB: 60.500€. Notícia del passat 4 de desembre de 2013 a la imatge.

0019PKCN-Sou de Xavier Trias com Alcalde de Barcelona segons la web de l’Ajuntament: 109.939 €, dietes a part. Aquí la web on ho trobes i el PDF de l’any 2012 que hi tenen: retribucions octubre 2012

-Dietes de Xavier Trias per ser President de l’AMB: 30.756 €. Aquí dos articles on es fa referència del tema: El País (1), El País (2)

Per cert, tant Xavier Trias (CiU) com Assumpta Escarp (PSC i exPresidenta de TMB) van defensar cobrar aquestes dietes. Ja se sap que convergents i “socialistes” es posen d’acord ràpid en aquests temes.

Així entén Xavier Trias la “responsabilitat” quan parla de moments econòmics complexos. Sobretot, després d’haver defensat també l’última pujada de preus de les tarifes del Transport Públic.

Xavier Trias, un polític convergent que cobra més de 100.000€ a l’any i que vol donar lliçons d’austeritat al poble. Una vergonya com a polític i un cínic com a esser humà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s