TMB pressiona als conductors d’autobusos amenaçant-los amb sancions si tenen un accident

nota2En una situació de pressió cada cop més gran cap el col·lectiu de conducció d’autobusos de TMB, que ha de soportar horaris més ajustats, torns que no surten per manca de personal i denegació de dies de descans, la Direcció ha decidit ja fa mesos apretar encara més obrint notes informatives, fulls d’aclariment i expedients sancionadors a conductors i conductores que han tingut un accident.

Aquesta situació no fa més que empitjorar el lloc de feina d’aquest col·lectiu, que ja pateix un fort estres pel transit, els canvis en el servei d’autobusos i la manca de personal que afecta en la freqüència de pas de les línies.

A la imatge, una de les notes informatives obertes per un cap a un conductor que havia tingut una col·lisió.

Recordem a la Direcció de TMB, ja que sembla que ho ha oblidat, que qui condueix un autobús pot tenir accidents. És part de la feina, prou desagradable és tenir-los.

Un exemple de les dificultats de la conducció la trobem en com han deixat els carrils al c/ Provença amb Casanova, a l’altura del Hospital Clínic gràcies als estacionaments verds i blaus. Podeu comprovar a les fotos a sota la distancia entre els cotxes aparcats i l’autobús que ha de passar per allà.

Sentim informar a la Direcció de TMB que els treballadors i treballadores encara no som màquines perfectes. Cometem errors i ens posem malalts, entre altres qüestions humanes. No és d’extranyar, per tant, que amb l’increment de la pressió laboral i aquest tipus d’amenaçes els nivells de baixes laborals hagi crescut l’any passat, tal i com ens recorda sistematicament la Direcció. Potser algú dels que manen a autobusos de TMB podria reflexionar una mica…

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciem aquesta pràctica de pressió contra els treballadors i treballadores per part de la Direcció de TMB i advertim que només portarà a una situació de majors problemes tant interns com externs.

pcpc2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s