Dídac Pestaña, Vicepresident de TMB, va arribar a l’empresa amb 4 persones més de l’Ajuntament de Gavà

Pestana_RodriquezL’actual Vicepresident executiu de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Dídac Pestaña, Secretari Comarcal de la Federació del PSC del Baix Llobregat i Alcalde de Gavà durant 20 anys no va aterrar sol a l’empresa de transport públic a l’any 2007.

La mateixa persona que ha imposat austeritat als empleats i empleades de Metro i Bus, gràcies a la inestimable ajuda dels dos Comitès d’empresa, i que ha estat al costat dels augments de tarifes del transport públic en el passat i en el present té un sou que supera els 100.000 euros/anuals, a part de cotxe oficial.

El que ara la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha pogut descobrir és que Dídac Pestaña es va fer acompanyar a TMB pel seu anterior equip a l’Ajuntament de Gavà. I com no, tots van entrar com a membres de l’equip directiu, fora dels convenis col·lectius.

Recordem que Pestaña va arribar a TMB de la mà d’Assumpta Escarp, que substituïa com a President a Xavier Casas, mà dreta de l’anterior Alcalde del PSC, Joan Clos.

A Dídac Pestaña li van crear un càrrec exprés per a ell: Vicepresident executiu. Un càrrec que no existia fins al moment i que va a passar a engreixar encara més la cúpula directiva acompanyant a Escarp com a Presidenta i a Constantí Serrallonga, afí a CiU, com a Conseller delegat (2002-2008).

Vuit mesos després aproximadament de l’entrada de Dídac Pestaña, Constantí Serrallonga deixava l’empresa de manera voluntària. A l’any 2011 Xavier Trias l’incorporava a l’Ajuntament de Barcelona com a nou Gerent municipal.

Qui són les persones que van venir amb Dídac Pestaña de Gavà a TMB?

J.N.E: Segons l’estructura de TMB és Director Executiu de Presidència. A Gavà va ser cap de Gabinet de Pestaña entre 1995 i 2001.

M.M.V: Segons l’estructura de TMB és Responsable de la Unitat de Teconologia, Comunicació i Internet. A Gavà va ser comissionat per la societat de la informació de l’Ajuntament de Gavà.

M.C.P: Segons l’estructura de TMB és Tècnica de Suport Logístic en el Centre de Serveis de Gestió de Persones. A Gavà va ser secretària de Pestaña. Després, cap de protocol d’Alcaldia.

I.H.C: Segons l’estructura de TMB és Tècnica AMB Digital Serveis Centrals d’Executiu de Presidència. A Gavà va ser l’administrativa de Gavà TV. Després va anar a l’Ajuntament a fer de secretària de Pestaña.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical denunciem que TMB és una empresa pública que té una estructura directiva totalment engreixada, que manté 603 persones fora de convenis col·lectius, amb total opacitat sobre els seus sous, dietes i altres despeses.

Aquesta política de favoritismes, endollaments i portes giratories són part fonamental del creixent endeutament de TMB. El govern de l’Ajuntament de Barcelona i els directius de TMB creen el problema finançer i després volen fer-nos pagar els plats trencats als treballadors i als usuaris.

No volem acabar com Canal 9 del País Valencià. Volem que marxin tots els directius de TMB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s