Santiago Vila, Conseller de territori i sostenibilitat, respon amb opacitat a la informació que li sol·licita la diputada de la CUP en relació als sous dels 603 membres de l’equip directiu de TMB

sEl passat 14 d’octubre la diputada Isabel Vallet, de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), entrava a registre del Parlament de Catalunya vàries preguntes pel Conseller de territori i sostenibilitat en relació als sous dels 603 membres de l’equip directiu de TMB. Pots veure a la imatge les preguntes realitzades.

El 14 de gener se li entregava a la diputada de la CUP la resposta de Santiago Vila i aquesta no podia ser més decebedora.

Continuant amb la política d’opacitat en relació a la Direcció d’aquesta empresa pública el document només informava que hi ha 5 nivells dintre dels 603 membres fora de conveni i ens trasllada a un document que TMB va publicar a finals de l’any passat on surten uns sous de l’equip directiu totalment ambigus i gens desgranats. Pots veure la resposta de Santiago Vila a la imatge.

Resposta TMB0001_Página_2Aquí pots trobar el document en el qual “apareixen” els sous de l’equip directiu (un 8% de la plantilla): Estructura de personal

A les imatges de sota pots comparar com s’especifiquen els sous de la plantilla dintre de conveni col·lectiu amb una taula salarial i al costat la imatge de com especifica la Direcció els seus sous. Com es pot veure, amaguen totalment els detalls dels seus sous.

Per últim, i no per això el menys preocupant, Santiago Vila no respon directament a la pregunta de quantes persones hi ha per cada nivell de l’equip directiu, tampoc apareix en el document de TMB. No es pot saber quantes persones hi ha en el nivell 0, 1, 2, 3, 4 i 5.

Aquesta és la transparència que esgrimeixen el Conseller de territori i sostenibilitat i la Direcció de TMB. Una farsa per a qualsevol persona que veu com li apugen any rere any els preus del Transport Públic.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) recordem que junt amb la CUP de Barcelona hem interposat una querella criminal contra el President i Vicepresident de TMB per, entre altres coses, l’opacitat en els sous de l’equip directiu.

large-12sousd

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s