Forn i Pestaña, President i Vicepresident de TMB, contracten el mateix advocat que Nuñez, Bustos i Messi

nEl passat 9 de desembre de 2013 la CUP de Barcelona i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) presentavem una querella criminal contra Joaquim Forn i Dídac Pestaña, President i Vicepresident de TMB.

Aquí pots trobar informació:

– Dossier de premsa sobre el context i la situació en relació a la querella criminal presentada per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Barcelona i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) d’autobusos contra el President i el Vicepresident de l’empresa Transports de Barcelona, integrada a TMB:
http://issuu.com/fotlifoc/docs/dossier_querella_tmb

bus– Querella criminal:
http://www.mediafire.com/download/1p1rgeu1cykon6r/Querella-defi-TMB.pdf

Recentment la COS hem sabut que l’advocat contractat per defensar a Forn i Pestaña és el conegut advocat Cristóbal Martell.

Aquest advocat és la persona que porta la defensa de Josep Lluís Nuñez en el cas Hisenda. Pots trobar varies noticies aquí: 1, 2 i 3

Martell és així mateix l’advocat de Manuel Bustos (PSC), exalcalde de Sabadell, i de la resta de càrrecs públics i funcionaris implicats en el cas Mercurio. Pots trobar més informació aquí: 1 i 2

mL’advocat, a més a més, porta com a client a Leo Messi en el cas de presumpte frau fiscal. Més informació aquí: 1 i 2

Segons indiquen les notícies als mitjans Cristóbal Martell també és o ha sigut advocat, com a mínim, en els cassos Noos, Bárcenas i ITV.

Tot indica que Joaquim Forn i Dídac Pestaña estan seriosament preocupats per la querella criminal presentada contra ells i han decidit contractar a un advocat amb molta experiència a defensar a gent poderosa amb certs problemes legals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s