TMB es va gastar 458.287 € en auriculars d’un sol ús per al Bus Turístic (2 anys)

aEl passat dimecres, 22 de gener, Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, es trobava al Fòrum Econòmic Mundial de Davos (Suïssa) i allà va participar de la sessió “Reimaginant l’ocupació” on va ressaltar que “la prioritat ha de ser generar llocs de treball per assegurar el progrés social i un desenvolupament econòmic sostenible”.

Grans paraules d’un Alcalde, buides de contingut.

Un exemple: El Bus Turístic de TMB.

L’any 2006, sota govern Clos-Hereu (PSC) a l’Ajuntament de Barcelona es van eliminar els llocs de treball de les informadores al Bus Turístic.

En concret, hi anaven dues persones, una que venia els bitllets i una altra que anava explicant el recorregut als turistes en diferents idiomes. Des de llavors només van deixar una persona, la cobradora, i van substituir la informadora per una màquina i uns auriculars individuals per a cada passatger.

Si Xavier Trias realment tingués com a prioritat generar llocs de treball recuperaria els llocs de treball de les informadores del Bus Turístic de TMB.

En comptes d’això, l’Alcalde i la Direcció de TMB han preferit continuar amb el model implantat pel PSC i el passat 23 d’abril de 2013 es van gastar 458.287 € en 3.528.000 unitats d’auriculars d’un sol ús per a la seva utilització en el Bus Turístic, durant el període comprès entre l’1 de juny del 2013 i el 30 de setembre del 2015, en lliuraments programats de 504.000 unitats.

PSC i CiU, una mateixa política laboral a l’Ajuntament de Barcelona: la precarització i la destrucció de llocs de treball.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s