TMB sanciona a un conductor d’autobús per tenir un accident

mEl passat 8 de gener la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciava la campanya intimidatòria de la Direcció d’autobusos de TMB amb l’obertura de cartes, fulls d’aclariment i expedients a conductors i conductores que havien tingut algun accident durant la seva jornada laboral.

Aquestes notificacions anunciaven la possibilitat de sancionar al treballador o treballadora pel simple fet d’haver tingut un accident de trànsit.

El passat 14 de gener, finalment, la Direcció ha sancionat a un conductor que va tenir un cop amb un contenidor amb 3 dies de sanció sense feina i sense sou. Pots veure la sanció a la imatge.

Aquesta situació de sancionar per un tenir un accident no fa més que empitjorar el lloc de feina d’aquest col·lectiu, que ja pateix un fort estres pel trànsit, els canvis en el servei d’autobusos i la manca de personal que afecta en la freqüència de pas de les línies.

Recordem a la Direcció de TMB, ja que sembla que ho ha oblidat, que qui condueix un autobús pot tenir accidents. És part de la feina, prou desagradable és tenir-los.

Un exemple de les dificultats de la conducció la trobem en com han deixat els carrils al c/ Provença amb Casanova, a l’altura del Hospital Clínic gràcies als estacionaments verds i blaus. Podeu comprovar a les fotos a sota la distancia entre els cotxes aparcats i l’autobús que ha de passar per allà.

Informem a la Direcció de TMB que els treballadors i treballadores encara no som màquines perfectes. Cometem errors i ens posem malalts, entre altres qüestions humanes que semblen desconèixer els directius.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciem aquesta pràctica de més pressió encara contra els treballadors i treballadores per part de la Direcció de TMB.

La sanció serà denunciada i portada a judici.

pcpc2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s