La COS denuncia a Inspecció de treball la desaparició dels temps d’arribada de l’autobús al terminal

IMG-20140204-00664La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha presentat denuncia a Inspecció de treball informant que els cartrons horaris de les línies sempre han tingut marcats els temps d’arribada i sortida de l’autobús en el terminal.

Aquesta pausa de temps entre l’arribada i la sortida s’utilitza pel conductor o conductora per anar al servei o descansar breument.

Des de la posada en marxa de la Nova Xarxa d’autobusos s’ha anat eliminant dels cartrons horaris de les línies afectades l’arribada i la sortida del terminal. Només s’indica el moment per a sortir del terminal.

D’aquesta manera s’ha anat eliminant la pausa de temps dels conductors o conductores en algunes de les línies de la Nova Xarxa. Pots veureu a la imatge.

Tot això està regulat a l’article 14: Descanso diario del Conveni col·lectiu del 2009-2012. Pots veureu a la imatge a sota.

Per aquest motiu la COS sol·licita a la Inspecció de treball i seguretat social que s’admeti la pràctica de la diligència anteriorment sol·licitada i de conformitat amb la pràctica de la mateixa es procedeixi a que l’empresa retorni a indicar en els cartrons horaris de les línies afectades de la Nova Xarxa els temps de pausa.

in

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s