#Stop Pujades Transport continuarà amb el seu calendari malgrat amenaces de multa i agressions per part dels Mossos d’Esquadra

DEF2 copiaDavant la crida a la responsabilitat, les amenaces de multes i les agressions per part del cos de Mossos d’Esquadra a les darreres mobilitzacions, la Plataforma STOP PUJADES expressem la nostra voluntat de continuar manifestant-nos, tal com ho hem vingut fent fins ara.

Cap d’aquestes actuacions per apaivagar el clam popular per la rebaixa del preu del transport públic, no tindrà cap altre efecte que la proliferació del descontentament i de les mobilitzacions.

Ja són8 setmanes de manifestacions, 50 punts de protesta, 90 càrrecs electes sumats al manifest i el suport del món sindical. Arribats a aquest punt, considerem que les aturades de línies de metro, ferrocarrils i RENFE, fruit de les protestes, així com tot allò que pugui succeir les properes setmanes, ja són una responsabilitat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila i de l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a causa del seu silenci davant la problemàtica.

IMG-20140212-00684Santi Vila i Xavier Trias han demostrat un immobilisme polític, irresponsable davant d’una demanda social tan estesa i, al mateix temps, inacceptable davant de la situació socioeconòmica actual que posa al límit tantes famílies. Per això, manifestem que rectificar és de savis i demostra responsabilitat política d’acord amb les necessitats socials actuals. La retirada de tarifes no és una qüestió econòmica sinó una voluntat política.

STOP PUJADES seguim exigint la retirada de les tarifes 2014, com a pas previ a la convocatòria d’una taula social per un nou model tarifari i de transport.

Aquest immobilisme i aquestes amenaces ens obliguen a mantenir les convocatòries, així com l’esperit que les han caracteritzat:

Dimecres 19 de febrer. CONCENTRACIONS A LES ESTACIONS.

Dilluns 24 de febrer. VAGA TRANSPORTS. HO PARAREM TOT.

STOP PUJADES TRANSPORT PÚBLIC

stoppujadestransport.blogspot.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s