En matèria de transport públic (ATM, AMB, Ajuntament i TMB): Després del pal ve la pastanaga

El passat dissabte els mitjans de comunicació anaven plens de les paraules dels dirigents polítics de l’Ajuntament i de TMB amenaçant a les persones que protesten des de fa més de vuit setmanes contra l’augment de les tarifes del transport públic. Aquí ho explicàvem.

Si divendres i dissabte els que manen a l’Ajuntament i a TMB utilitzaven el pal, ahir els mateixos dirigents, junt amb el Conseller de territori i sostenibilitat i president de l’Autoritat del Transport Metroplità (ATM), Santiago Vila, i els dirigents de l’Àrea Metropolitanada de Barcelona (AMB) utilitzaven la pastanaga.

És a dir, llançaven promeses de rebaixar el deute que manté l’ATM i TMB en 15 anys, això si recordant que no tocaran les tarifes augmentades aquest any. Una cortina de fum per intentar fer creure que estan plantejant quelcom nou.

Amb aquesta estrategia, utilitzada de la mateixa manera en els conflcites laborals a TMB, pensen integrar a tots els partits de l’Ajuntament, als sindicats CCOO i UGT i a les entitats no gobernamentals, però totalment subvencionades per les diferents administracions.

Igual que van encendre l’altaveu de la por, avui han posat en marxa l’altaveu de la pastanaga, per que tot continuii igual, fent creure que han canviat alguna cosa. A sota la premsa d’avui.

acordRevisarTarifesadministracionMasDinerobajadasTarifas2015llosaTransportPublic_Página_1llosaTransportPublic_Página_2mesDinerspacteFrenarDeute(1)rescatTransport_Página_1rescatTransport_Página_2rescatTransport_Página_3santiVila

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s