UGT: El sindicat de Dídac Pestaña, Vicepresident de TMB

IMG-20130705-WA011En vàries ocasions l’empresa sindical UGT a autobusos de TMB ha acusat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS) de tenir interessos “polítics” en la nostra actuació.

De fet, el que volen dir els sindicalistes professionals de la UGT és que la COS som part d’un moviment en el que també està, entre altres, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).

D’aquesta manera aquests professionals del rebaix sindical demostren que saben dir el que és evident i que nosaltres mai hem amagat, tot al contrari, n’estem molt orgullosos i orgulloses.

No només compartim amb la CUP la defensa d’un Transport Públic de qualitat, per a tothom, amb condicions laborals dignes i sense repressió sindical, sinó que a més hem posat una querella criminal conjuntament contra el President i Vicepresident de TMB.

Obviament, el que intenten els sindicalistes de la UGT amb les seves acusacions és fer creure que tots els partits polítics són iguals, per així intentar desacreditar la COS i la CUP a la vegada.

De la mateixa manera que alguns treballadors i treballadores diuen que tots els sindicats són iguals, però després descobreixes que ells estan a CCOO, UGT o SIT, els sindicalistes professionals intenten netejar la seva imatge embrutant la de tothom.

I no és sorprenent que UGT faci això…per que el que no expliquen a la plantilla quan parlen dels interessos “polítics” de la COS és que ells també tenen un partit polític de referència.

En concret, UGT és el sindicat del PSC de Dídac Pestaña, Vicepresident de TMB.

Ja se sap que dir que ets el sindicat del que decideix les retallades a l’empresa no queda massa bé entre els i les treballadores.

Bf38hLyIEAAyFyI.jpg largeEl passat divendres 7 de febrer, el diputat i candidat del PSC a les primàries d’aquest partit per ser Alcalde de Barcelona, Jaume Collboní, va fer-se aquesta foto tan somrient amb els sindicalistes de la UGT.

Qui és Jaume Collboní?

Diputat al Parlament català des de 2010 i advocat, va ser membre de la Direcció d’UGT a Catalunya. Actualment és secretari de Comunicació i portaveu de la Comissió Executiva Nacional del PSC. És un dels homes de confiança de Pere Navarro i, com a tal, “candidat oficialista”.

Tenint en compte aquesta unió entre PSC i UGT no sorprèn a ningú dintre de l’empresa que 3 sindicalistes d’UGT estiguessin il·legalment rebaixats durant anys, col·locació de polítics del PSC en l’equip directiu, que hi hagi endollaments i incorporacions a l’empresa amb el carnet d’UGT a la boca i pagaments de diners públics quan legalment no hi ha cap obligació.

Tot això a costa de signar retallades laborals i salarials, discriminació salarial i de descansos en la contractació, pactes d’eficàcia limitada, esquirolatge en totes les vagues i feina d’intoxicació entre la plantilla.

Per últim, només recordar com va tractar el PSC (Clos, Hereu, Casas, Escarp, etc.) a la plantilla d’autobusos durant la mobilització pels 13 caps de setmana, per les pujades salarials, contra l’acomiadament de Pablo Díez, pels 2 dies de descans setmanal, contra l’acomiadament d’Andreu de Cabo, etc.

PSC i UGT: dues cares de la mateixa moneda.

Els seus privilegis a costa de les condicions laborals i salarials de la plantilla.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s