STOP PUJADES mantindrà les convocatòries a les estacions cada dimecres i anuncia una manifestació per dissabte 15 de març a la plaça Sant Jaume de Barcelona

BhgVziICYAAyrZTSTOP PUJADES no modificarà el calendari de protestes previst per les properes setmanes, a causa de la inoperància de l’Autoritat del Transport Metropolità d’atendre les demandes socials.

Les convocatòries segueixen vigents pels dimecres a les 19h i s’anuncia una manifestació per dissabte 15 de març que s’iniciarà a les estacions dels corresponents barris, viles o ciutats i confluirà a les 19h a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Les diferents entitats socials i sindicats convocats a la negociació de dimecres 26 al vespre, van tornar a demanar als representants de l’ATM, Josep Antoni Grau (Director General) i Mayte Capdet i Sorribes (cap del servei d’Integració tarifària i Comunicació), la retirada de les tarifes 2014 del transport. La resposta de l’ens públic fou la negació, apel·lant al deute econòmic que arrossega l’ATM.

Davant d’aquest bloqueig, STOP PUJADES reitera que:

– La situació econòmica de moltes famílies exigeix una rectificació política en matèria de transport públic, que és una necessitat bàsica per a la majoria;

– El deute l’han provocat els gestors a partir d’un malbaratament de recursos de l’ATM, així com els operadors de transport, no pas els usuaris;

– Que hi ha mecanismes per reconduir el deute, sense que això comporti augments tarifaris i que, per tant, la retirada no és un problema econòmic, sinó de voluntat política.

Durant la trobada, l’ATM es va comprometre a “implicar les associacions i entitats de caire social en les propostes i polítiques de mobilitat”, va fer una exposició de títols i de l’evolució de la demanda i es va fer una presentació de la T-Mobilitat.

Per STOP PUJADES aquesta trobada fou un avançament d’una agenda política ja planificada (únicament forçada per les protestes als carrers i als metros) i que en qualsevol cas, no suposa un diàleg real sobre les línies mestres del model de finançament, ni model de transport ni, per tant, del model tarifari.

http://stoppujadestransport.blogspot.com.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s