La Mesa Electoral desestima les reclamacions de la COS i reclamem arbitratge a Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació

COS_Página_1El passat dilluns, 3 de març, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va presentar diferents reclamacions a la Mesa Electoral sobre el cens electoral exposat a les cotxeres.

Sol·licitàvem diferent informació per dos motius:

Per un costat, pensem que el conductor acomiadat (Bonilla) hauria d’estar en el cens d’elegibles i electors i, per altre costat, pensem que l’Alta Direcció no hauria d’estar en el cens d’elegibles i electors.

Aquí pots trobar els formularis de les diferents reclamacions.

La Mesa Electoral va decidir ahir, dimarts 4 de març, desestimar les nostres peticions.

COS_Página_2Vam rebre el correu de la Mesa Electoral a les 16:50h. Extrany per que el seu horari de tarda és de 15h a 16:30h de dilluns a dijous. Pot ser té a veure que la Mesa Electoral està a la 5ª planta de les oficines de TMB on està també Recursos Humans amb la cap de Personal, el responsable de Relacions Laborals i el responsable de gestió de persones, entre altres…tot molt neutral. 

Pots veure les desestimacions a les imatges.

Per aquest motiu la COS ha sol·licitat avui, dimecres 5 de març, a l’oficina pública d’eleccions als òrgans de representació dels treballadors de Serveis territorials d’empresa i ocupació de Barcelona que faci un arbitratge entre nosaltres i la Direcció en relació a aquestes dues qüestions.

A sota pots veure les dues peticions d’arbitratge entregades sobre incloure a Bonilla al cens i excloure a l’Alta Direcció del cens amb el rebut de totes les parts afectades:

bb2b3adad2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s