Conductors d’autobús de TMB protesten per una nova agressió a la línia 6 (PPA)

unnamedAhir, dimecres 5 de març, alguns conductors d’autobusos de TMB van protestar per l’agressió que va patir un conductor de la línia 6 el passat dilluns.

A l’igual que en una agressió el passat 22 de gener a la línia 64, la Direcció d’autobusos no ha activat el protocol d’agressions, malgrat que el conductor de la línia 6 va rebre dos cops de puny per part d’una persona que anava amb bicicleta a l’altura de c/ Marina amb c/ Almogàvers.

Pots trobar més informació en aquest enllaç.

Arran d’aquestes agressions conductors de l’empresa van protestar al gener exigint a la Direcció que busquin solucions. La resposta d’aquesta va ser sancionar a 9 conductors amb un dia sense sou i sense feina. Aquí més informació.

Per aquest motiu, a la protesta d’ahir els conductors anaven tapats amb caretes de Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, i Andreu de Cabo, treballador de TMB acomiadat i readmès per nul·litat de l’acomiadament per repressió sindical.

La Plataforma Prou Agressions (PPA) d’autobusos de TMB anuncia que continuarà protestant i difonen la problemàtica que hi ha envers les agressions que pateix aquest col·lectiu de treballadors i treballadores.

La PPA també ha creat una recollida de signatures virtuals exigint la readmissió del conductor acomiadat l’any passat per repel·lir una agressió. Pots signar aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s